Επιστολή στον Σπ. Βούγια έστειλαν εργαζόμενοι του δήμου Θεσσαλονίκης – Τι ζητούν

Τα 5 κεντρικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν υπηρεσίες στις οποίες εργάζονται

Όπως αναφέρει η παράταξη Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία σε ανακοίνωσή της, στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ότι έχουν υπογράψει 207 εργαζόμενες και εργαζόμενοι του δήμου Θεσ/νίκης. Κατατέθηκε και πήρε τον αρ. πρωτ. 152517. Με το έγγραφο τίθενται στους δημοτικούς συμβούλους ορισμένα σοβαρά προβλήματα των υπηρεσιών και των εργαζομένων του δήμου Θεσ/νίκης, ζητείται να γίνει συζήτηση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και να δοθεί ο λόγος στους εργαζόμενους.

epistoli-ergazomenon-dimos-thessalonikis-vougias.jpg

Όπως εξηγούν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωση, «Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε γιατί μπροστά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι η πλειοψηφία (ENIAIO-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ) του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσ/νίκης δείχνει συνειδητή αδράνεια.

Να σημειωθεί ότι όταν ο πρόεδρος του σωματείου πήρε χαμπάρι τη συλλογή υπογραφών, κάλεσε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου (είχε να συνεδριάσει 2,5 μήνες) και αποφασίστηκε να ζητήσει τον λόγο το σωματείο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Στις 19 Ιούνη κατατέθηκε το έγγραφο με τις 207 υπογραφές των συναδέλφων, στις 20 Ιούνη του σωματείου.
Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσ/νίκης πραγματοποιείται την Τετάρτη 25 Ιούνη στις 4μμ».

WordPress theme: Kippis 1.15