
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Χθες, 22 Σεπτεμβρίου 2026, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας στα γραφεία του Συλλόγου.
Κύριο θέμα της συνεδρίασης ήταν η οργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί:
Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2026
Ώρα: 20:00
Πλανητάριο Θέρμης
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν ο απολογισμός, οι προσφορές από διάφορους φορείς και τις ιαματικές πηγές, η ποσότητα των δώρων, καθώς και η παρουσία μουσικής στην εκδήλωση.
Παράλληλα, απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου να παρευρεθούν στη βραδιά και να στηρίξουν την εκδήλωση και τις προσφορές των Αφοί Κομπατσιάρη και της Oxonos Snake.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν επίσης:
-
Η ενημέρωση σχετικά με τη μη αναγνώριση των ιαματικών πηγών της Θέρμης.
-
Το θέμα των Λουτρών Υπάτης.
-
Η αναβολή της προκήρυξης σχετικά με τα Λουτρά Θερμοπυλών για τις 12 Δεκεμβρίου.
Καλούμε όλους τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της 30ής Οκτωβρίου και να στηρίξουν την προσπάθεια του Συλλόγου.
Από το Γραφείο του Προέδρου
Αναστασιάδης Ανέστης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 905464
info@loutropoleis.gr
Αφήστε μια απάντηση
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.